Jun 162017
 

Snart är det äntligen dags för VMworld 2017 Europe i Barcelona och registreringen har redan öppnat. Följ med oss och branschens höjdare för fyra dagars fokus på innovation där du får möjlighet till nya kunskaper, ta del av insikter från ledande experter och träffa nya kontakter.

Du kan själv anpassa och sätta ihop ditt program för att ta del av de aktiviteter och föreläsningar som du tycker är mest intressanta. Bortsett från detta kommer vi även i år, efter förra årets succé, anordna rundabordssamtal inom utvalda vertikaler såsom telekom, finans, detaljhandel och offentlig verksamhet.

Registrera dig nu för VMworld 2017 Europe den 11–14 september och få chansen att upptäcka tekniken, trenderna och människorna som kommer vara med att forma den digitala framtiden.

Klicka gärna på bilden och kolla på videon nedan

Sorry, the comment form is closed at this time.